Συνδεσιμοτητα ναυτιλιας : προορισμος παντου!

Είτε ταξιδεύετε για αναψυχή είτε γιατί το απαιτεί η δουλειά σας, οι λύσεις που προσφέρει η Speedcom εξασφαλίζουν ότι κα έχετε τέλεια κάλυψη με αξιόπιστη σύνδεση και δεν θα σας ξεμείνετε ποτέ από bandwidth σε όποια πελάγη και αν ταξιδεύετε. Προσφέροντάς σας τις καλύτερες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών σας , με router που υποστηρίζουν 3G, 4G, LTE αλλά και δορυφορικές συνδέσεις, usb modems με ενσωματωμένες κάρτες SIM, εσείς δεν έχετε παρά να ανησυχείτε μόνο για τον καιρό

Ταχύτητα & αξιοπιστία πάνω από κάθε σύνδεση

Και φυσικά η λύση SpeedCom προσφέρει στους πελάτες της απόλυτη προστασία στην κίνηση των δεδομένων με packet-level seamless failover και bandwidth bonding ανάμεσα σε όλα τα δίκτυα κινητής εξασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα σας μεταφέρονται αδιάκοπα καθ’ όλες τις μεταβάσεις από δίκτυο σε δίκτυο

Luxury Yacht WiFi

Συνδυάστε τα δίκτυα 3G , 4G LTE ή και δορυφορικές συνδέσεις  (VSAT) , εξασφαλίζοντας ότι εσείς και οι πελάτες σας θα έχουν υψηλής ποιότητας WiFi σύνδεση στο Internet όπου και αν ταξιδεύουν.

Social WiFi για τους πελάτες

Με τη χρήση του SpeedCom Captive Portal μπορείς να μαζέψεις χρήσιμα δημογραφικά στοιχεία εγκαθιστώντας ένα Social WiFi hotspot. Οι επισκέπτες  θα εισέρχονται σε αυτό και θα παίρνετε αναφορές βασισμένες στις πληροφορίες που θα παρέχουν.

Επεξεργασία πληρωμών εν πλω

Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να εξοφλούν τα κόμιστρα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας εν πλω, χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές ή χρεωστικές τους κάρτες.

Γλυτώστε τις ουρές και την καθυστέρηση των ταξιδιών σας που οφείλονται στην πληρωμές πριν την επιβήβαση. Συνδέστε πολλαπλές συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και αποκτήστε πρόσβαση με τα κεντρικά με αδιάκοπη και αξιόπιστη σύνδεση.

Συνδεσιμότητα ναυτιλίας

Η ναυτιλία απαιτεί υψηλό bandwidth και αξιοπιστία σε περιοχές εντελώς απρόσιτες. Η τεχνολογία των παρόχων κινητής τηλεφωνίας δεν μπορεί να σταθεί από μόνη της στις απαιτήσεις  τόσο της κάλυψης όσο και της μεταφοράς δεδομένων. Έτσι λοιπόν  υπάρχουν διακυμάνσεις στην ποιότητα των δεδομένων, απρόβλεπτες ταχύτητές μεταφοράς δεδομένων και αυξημένο τ κόστος.

Η Speedcom παρέχει αξιόπιστες και σταθερές λύσεις

Συνδυάζοντας δορυφορικές συνδέσεις (VSAT) και κινητής τηλεφωνίας  γραμμές  (3G/4G/LTE) από ένα VPN συνδεδεμένο μόνιμα όπου και αν βρίσκεστε για να έχετε σύνδεση στο internet παντού.