ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Υψηλής ανθεκτικότητας LTE Failover

Μία ώρα χωρίς δίκτυο μπορεί να κοστίσει πολλά για την επιχείρηση σας. Ηλεκτρονική τιμολόγηση, POS, ηλεκτρονικά scanner, PDF κ.α, συνεργάζονται αρμονικά για να παρέχουν ευκολίες και εξέλιξη στην επιχείρησή σας. Για να γίνει αυτό όμως απαιτείται μία σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση στο Internet ιδιαίτερα όταν πρόκειται για συναλλαγές..
Η λύση SpeedCom βοηθάει στην εξασφάλιση ότι  οι συναλλαγές με τα  POS θα πραγματοποιούνται αδιάκοπα, αναπτύσσοντας έναν συνδυασμό από επίγειες και κινητής τηλεφωνίας γραμμές για να είστε πάντα on line!

Ταχύτητα & αξιοπιστία πάνω από κάθε σύνδεση

Και φυσικά η λύση SpeedCom προσφέρει στους πελάτες της απόλυτη προστασία στην κίνηση των δεδομένων με packet-level seamless failover και bandwidth bonding ανάμεσα σε όλα τα δίκτυα κινητής εξασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα σας μεταφέρονται αδιάκοπα καθ’ όλες τις μεταβάσεις από δίκτυο σε δίκτυο

Social WiFi για τους πελάτες

Με τη χρήση του SpeedCom Captive Portal μπορείς να μαζέψεις χρήσιμα δημογραφικά στοιχεία εγκαθιστώντας ένα Social WiFi hotspot. Οι επισκέπτες  θα εισέρχονται σε αυτό και θα παίρνετε αναφορές βασισμένες στις πληροφορίες που θα παρέχουν.

Αδιάσπαστο VoIP

Συνδύασε πολλαπλές γραμμές για τη δημιουργία μίας έξτρα αξιόπιστης γραμμής για πεντακάθαρο VoIP ανάμεσα στα υποκαταστήματα