Δώστε ώθηση στη διαδικτυακή μεταφορά δεδομένων, αξιόπιστα και ευέλικτα, μειώνοντας το κόστος σύνδεσης με τις λύσεις SpeedCom Multi-WAN link Load Balancing . Η λύση SpeedCom μπορεί να διανείμει την κίνηση δεδομένων σε μέχρι και 13 γραμμές internet και να δρομολογήσει δεδομένα χρησιμοποιώντας 7 έξυπνους αλγόριθμους.

Όλα αυτά μαζί με υψηλές ταχύτητες, αξιοπιστία και οικονομία μέχρι και 90% συγκριτικά με τις παραδοσιακές συνδέσεις WAN και άλλων ακριβών μισθωμένων γραμμών. Με τη SpeedCom όλες οι επίγειες γραμμές (ADSL/VDSL) και κινητής (3G/4G/LTE) συνεργάζονται μαζί για το χειρισμό ακόμα πιο απαιτητικής κίνησης δεδομένων, χωρίς κενά ή καθυστερήσεις. 

Όταν χρειάζεσαι περισσότερη ταχύτητα, προσθέτεις περισσότερες γραμμές. Οι λύσεις SpeedCom είναι ενημερωμένες με τις τελευταίες εφαρμογές για τη διασφάλιση VIP φροντίδας των πιο πολύτιμων δεδομένων και εφαρμογών

Προσθήκη bandwidth ανά πάσα στιγμή

Χρειάζεσαι περισσότερο bandwidth; Απλά πρόσθεσε μία γραμμή ADSL, VDSL, 4G και η  SpeedCom με τα load Balancers  θα φροντίσει απρόσκοπτα την  ενσωμάτωση τους σε μία multi-WAN σύνδεση διαθέσιμη σε όλο το  δίκτυο, όπου και αν βρίσκονται.

Προτεραιότητα και Ισορροπημένη διαχείριση δεδομένων με τύπο ή εφαρμογή 

Η  SpeedCom ενσωματώνει 7 load-balancing αλγόριθμους και προσαρμόσιμους κανόνες για τον απόλυτο έλεγχο των προτεραιοτήτων κίνησης δεδομένων. Απλά θέσε τις προτεραιότητες κίνησης δεδομένων , συμπεριλαμβανομένων VoIP και κατά παραγγελία applications και μέσα σε λίγα clicks τακτοποιείς τα load-balancing και τις λεπτομέριες βελτιστοποίησης, μία και καλή.

100% Uptime με αυτόματο failover

Το αυτόματο failover κρατάει το δίκτυο “up and running” ελέγχοντας συνεχώς την υγεία όλων των συνδεδεμένων γραμμών και δρομολογώντας την κίνηση δεδομένων από ανενεργές ή διακοπτόμενες συνδέσεις. Η συμπεριφορά του αυτόματου failover μπορεί να ρυθμιστεί ακόμα και με το λειτουργικό σύστημα της SpeedCom, όπου σου επιτρέπει να θέσεις συγκεκριμένες συνθήκες ή να δεσμεύσεις εφεδρικές γραμμές για δυναμική απόκριση στην κατάσταση του δικτιού. 

Επιτάχυνση στην πρόσβαση των επισκεπτών

Οι αλγόριθμοι της SpeedCom ενεργοποιούν τους επισκέπτες στο να εισέλθουν στο server σου δια μέσω διαφορετικών γραμμών internet για  επαυξημένη εμπειρία πελατών, με γρηγορότερο χρόνο απόκρισης και υψηλότερες ταχύτητες.Hosting email, e-commerce, VoIP, και άλλες επαγγελματικές εφαρμογές ποτέ δεν ήταν ευκολότερες, γρηγορότερες και πιο αξιόπιστες

Απόλυτη συνεργασία με απόλυτη ασφάλεια 

Η λύση της SpeedCom για VPN bonding συνδέει με ασφάλεια τις γραμμές μέσα σε ένα site-to-site αγωγό δεδομένων διαθέσιμο για όλα τα υποκαταστήματα, όπου και αν βρίσκονται. Και χάρη στη 256-bit στρατιωτικών προδιαγραφών κρυπτογράφηση τα δεδομένα σου είναι ασφαλή ΠΑΝΤΑ.