Παραδοσιακό WAN : Πολύ αργό. Πολύ ακριβό

Συγκριτικά με το video conferencing, το streaming και το cloud storage, οι μοντέρνες εφαρμογές internet είναι πιο πεινασμένες από ποτέ για κατανάλωση bandwidth. Παρόλα αυτά, η αύξηση bandwidth σε μία MPLS σύνδεση είναι ακριβή, οπότε  παραμένεις στα ίδια παρόλο που οι απαιτήσεις αυξάνονται και η διαχείριση κόστους του IT αδυνατεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις. Κι όμως υπάρχει λύση: hybrid WAN. Η υπηρεσία αυτή σου επιτρέπει να πετύχεις όλη την αξιοπιστία μίας ιδιωτικής σύνδεσης χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα

 

Εισαγωγή στο Hybrid WAN

Το Hybrid WAN είναι μία αρχιτεκτονική ιδιωτικής σύνδεσης ενισχυμένη από άλλες, πιο οικονομικές συνδέσεις. Η Ιδιωτική σύνδεση και οι υπόλοιπες συνδέσεις ενώνονται με μία μονή VPN σύνδεση

 

Όταν αποστέλλεται ένα πακέτο δεδομένων από το VPN τούνελ, η υπηρεσία SpeedCom αποσυναρμολογεί τα πακέτα αυτά και τα κρυπτογραφεί. Στη συνέχεια, τα κρυπτογραφημένα πακέτα στέλνονται δια μέσω των διαθέσιμων συνδέσεων WAN και ταξιδεύουν προς το προορισμό τους ξεχωριστά. Το router στον τελικό προορισμό αποκρυπτογραφεί και ανασυνδέει τα πακέτα ως ήταν αρχικά.

Αυτή η τεχνολογία είναι “transport-agnostic”, για να μπορεί να καταφέρνει WAN Virtualization , συνδυάζοντας τις συνδέσεις ADSL, VDSL,LTE, οπτικής ίνας, κλπ. Η λύση αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πάροχος MPLS απλά συνδέοντας όλες τις συνδέσεις στις εισόδους του WAN και όλες μαζί θα βγούνε από μία γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλής SD-WAN  και μέχρι 85% πιο οικονομικά.

Οικονομικό & Γρήγορο

Με τη χρήση της λύσης SpeedCom VPN bonding, μπορείς να συνδυάσεις πολλαπλές συνδέσεις. Αυτό επιτρέπει την επικοινωνία με τα κεντρικά με μεγαλύτερες ταχύτητες συγκριτικά με τα αποτελέσματα μία μονής γραμμής.

99,999% Οικονομική Αξιοπιστία

Επειδή οι συνδέσεις ενώνονται μεταξύ τους σε μία μόνο SD-WAN,κάθε σύνδεση που προστίθεται αυξάνει την αξιοπιστία του. Οι τεχνολογίες ποικίλης συνδεσιμότητας από διάφορες ISPs λειτουργούν ως MPLS, παρέχοντας  ελαστική συνδεσιμότητα με ελάχιστο κόστος σε σχέση με το κόστος ενός παραδοσιακού WAN.