ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Άφθονο bandwidth, Χαμηλότερο κόστος


Οι πελάτες πλέον απαιτούν υψηλότερης ποιότητας ευρυζωνική σύνδεση στο internet. Η Speedcom παρέχει με τις λύσεις της εξαιρετικά αξιόπιστα load-balancing routers τα οποία λειτουργούν με τους ήδη υπάρχοντες παρόχους internet και επιτρέπουν τον εύκολο συνδυασμό μέχρι και δεκατριών γραμμών για μία αξιόπιστη σύνδεση και με αυξημένο bandwidth. Εξελιγμένα group χρηστών και Traffic management χαρακτηριστικά κάνουν εύκολη τη διανομή και τον έλεγχο του bandwith που θα είναι διαθέσιμο στους επισκέπτες στο προσωπικό και τη διοίκηση

Χρειάζεσαι και άλλο bandwidth?


Για να ανταπεξέλθεις στην πρόκληση του να παρέχεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες internet, η Speedcom εργάζεται με την υπάρχουσα υπηρεσία και επιτρέπει άκοπα και με χαμηλό κόστος DSL γραμμή να αυξήσεις το συνολικό bandwidth.Μέχρι και δεκατρείς internet γραμμές μπορούν να συνδυαστούν για να παράγουν μέχρι και 1.5Gb/s bandwidth , περισσότερο από όσο χρειάζεται η κάθε εγκατάσταση.

Κίνηση δεδομένων με προτεραιότητα

Η πολιτική διαχείρισης του Speedcom Balancer Outbound επιτρέπει στο προσωπικό να δίνει εύκολα  προτεραιότητα στη VPΝ, VoIP/SIP και άλλες κρίσιμες εφαρμογές μέσα από το καλύτερο κανάλι internet ενώ email και μη κρίσιμες web browsing εφαρμογές μπορούν να προωθηθούν σε λιγότερο ακριβές ADSL γραμμές.. Η διαχείριση κίνηση δεδομένων βεβαιώνει ότι το προσωπικό και η διοίκηση θα έχουν πάντα ποιοτικές υπηρεσίες internet, βελτιώνοντας την ικανότητα τους να διατηρούν ομαλές επικοινωνίες με τις υπηρεσίες της επιχείρησης και τους επισκέπτες.

multiwan

100% Internet Uptime

Πολλές εγκαταστάσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο βασίζονται ακόμα σε έναν μόνο πάροχο internet, διατρέχοντας υψηλότερο ρίσκο να βρεθούν εκτός σύνδεσης (downtime). Η Speedcom εξαλείφει το downtime χρησιμοποιώντας οικονομικές DSL γραμμές ως πλεονάζουσες συνδέσεις internet. Όταν σε μία γραμμή ανιχνευτεί  σφάλμα σύνδεσης, το balance της Speedcom θα επαναδρομολογίσει αυτόματα τις ανοιχτές συνδέσεις σε μία υγιή σύνδεση. Αυτή η διαδικασία του failover εξαλείφει τις διακοπές της υπηρεσίας και διατηρεί απίστευτα αξιόπιστη παροχή internet στους επισκέπτες αλλά και στη διοίκηση.

Αναπτύξτε την επιχείρηση σας ενισχύοντας την εμπειρία των επισκεπτών σας , με δωρεάν και εύκολη πρόσβαση WiFi. Με τη χρήση του Speedcom Social WiFi με log in από Facebook, llinkedin και Twitter  δεν παρέχεις απλά δωρεάν internet , δίνεις αξία στην επιχείρηση σου.

Άσε τους επισκέπτες σου να εισέλθουν εύκολα με τη χρήση του λογαριασμού τους στο Facebook . To social Wifi με Facebook login είναι εντελώς προσαρμόσιμο και μπορεί να αναπαράγει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την σελίδα της επιχείρηση σας στο Facebook

HOTELS

Για τον πελάτη σας όπου και αν είναι το ξενοδοχείο σας, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο, μπορούμε να σας δώσουμε το πιο γρήγορο Internet

Η λύση Speedcom προσφέρει οικονομία και αξιοπιστία με την εναλλαγή ανάμεσα σε πολλαπλές γραμμές για την παροχή υψηλού bandwidth χωρίς υψηλό κόστος. Οι πελάτες σας δεν θα το καταλάβουν ποτέ αν πέσει το δίκτυο και θα είναι πάντα ευχαριστημένοι.

Σύνδεση απομακρυσμένων περιοχών

Για απομονωμένα θέρετρα χωρίς πρόσβαση σε επίγειο δίκτυο γραμμών, το να παρέχεις γρήγορο και αξιόπιστο internet είναι πρόκληση. Η λύση της Speedcom συνδυάζει πολλαπλές γραμμές κινητής τηλεφωνίας και παρέχει απίστευτα γρήγορο internet παντού.

Παροχή WiFi επισκεπτών

Συνδέστε μέχρι και 50+ συσκευές σε κάθε AP. Με ποικιλία χαρακτηριστικών και τεχνικών προδιαγραφών για να διαλέξεις, μπορείς να παρέχεις 11ac WiFi από τον μικρότερο χώρο και να χειρισθείτε ολόκληρο το δίκτυο σας.

.