Ασυρματη Δικτυωση επειχιρησεων - ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Επεκτείνετε την επιχείρησή σας από το internet.

Οι  επιχειρηματίες  ανακαλύπτουν ότι οι διάσημες εφαρμογές που βρίσκονται στο Cloud  όπως η SalesForce, Quickbooks και Google Docs αυξάνουν τις πωλήσεις και βελτιώνουν την αποδοτικότητα. Επιπλέον οι εφαρμογές του internet όπως το gmail, το Microsoft Exchange, το VoIP, οι υπηρεσίες απομακρυσμένης συνεργασίας  και υποστήριξης , έχουν κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα.

Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης : Προετοιμαστείτε!

Με συνεχώς αυξανόμενη εξάρτηση από τις εφαρμογές του internet έρχεται η ανάγκη της εξασφάλισης της συνέχειας των εργασιών των  επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια των διακοπών των ISP. Οι περισσότερες επιχειρήσεις ακόμα εξαρτώνται από έναν μόνο πάροχο για σύνδεση στο internet στα υποκαταστήματα τους. Κάθε διακοπή της υπηρεσίας παροχής μπορεί να επιφέρει καταστροφικά αποτελέσματα.

100% internet uptime.

H Speedcom μπορεί να παρέχει στην επιχείρησή σου100% internet uptime . Οι επιχειρήσεις μπορούν τώρα να προσθέσουν κοινές υπηρεσίες internet όπως ADSL και VDSL και να πάρουν ως αποτέλεσμα αύξηση της παροχής internet, με χαμηλότερο κόστος. Τα υψηλής απόδοσης router της Speedcom σου δίνουν την δυνατότητα α συνδυάσεις ώς και δεκατρείς διαφορετικούς παρόxους internet, εντοπίζοντας κάθε φορά ποιος πάροχος είναι offline και μεταφέροντας την σύνδεση αυτόματα σε κάποιον διαθέσιμο. Η αξιοπιστία της Speedcom εγγυάται ότι η επιχείρηση σας θα έχει πάντα πρόσβαση στο Internet.

To Bandwitdth δεν είναι ποτέ αρκετό.

Οι επιχειρήσεις που επιλέγουν τις υπηρεσίες Cloud και άλλες εφαρμογές του Internet ανακαλύπτουν ότι χρειάζονται όλο και περισσότερο bandwidth. H Speedcom μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη για ακόμα περισσότερο bandwidth κάνοντας balancing ανάμεσα σε πολλαπλές υπηρεσίες internet. H μοναδική τεχνολογία Balancing bonding επιτρέπει ταχύτατα uploads και downloads αθροίζοντας τα διαθέσιμα bandwidth σε μία μεγαλύτερη σύνδεση. Με τα αθροισμένα bandwidth, το προσωπικό μπορεί εξ αποστάσεως να αποκτήσει άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες των κεντρικών servers.

Αστραπιαία σύνδεση εργοταξίου

Η Speedcom σας βοηθάει στο να δημιουργήσετε πρόσβαση στο internet και στα πιο απομακρυσμένα εργοτάξια. Η απόδοση που παρέχουν η λύσεις της SpeedCom τόσο σε χρόνο αλλά όσο και σε οικονομία είναι μεγάλες σε σχέση με τις προσωρινές επίγειες γραμμές.

Συνδεσιμότητα εργοταξίου

Παρακολουθείστε εξ αποστάσεως όλα σας τα εργοτάξια με αδιάσπαστο video σε HD χρησιμοποιώντας πολλαπλές συνδέσεις από διάφορους παρόχους.

Τηλεμετρήσεις

Συνδεθείτε ασύρματα στους μηχανισμούς τηλεμετρήσεων και τους αισθητήρες σας όπου και να βρίσκονται κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.