Αξιοπιστία και οικονομία

Η λύση SpeedCom VPN MPLS συνδέει δύο ή περισσότερα σημεία μέσω πολλαπλών δικτυακών διαδρομών διασφαλίζοντας τη σταθερότητα και την υψηλή απόδοση των εφαρμογές της σύγχρονης επιχείρησης.

Με την υπηρεσία  SpeedCom VPN MPLS υλοποιείται η αποδοτική, γρήγορη και ασφαλής σύνδεση δύο ή περισσότερων απομακρυσμένων σημείων μιας επιχείρησης μέσω ενός ή περισσότερων αδιάσπαστων VPNs.

Κάθε υποκαστάστημα ή σταθμός εργασίας μπορεί να επιλέξει τον αριθμό καθλως και τον τύπο των συνδέσεων που θα χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει το VPN ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της περιοχής και τις ανάγκες του. Η κίνηση δεδομένων του VPN δρομολογείται, με την τεχνολογία Internet Bonding, μέσω ενός ή περισσότερων  network servers, επιλέγοντας για το κάθε σημείο την ενεργοποίηση του network server στο πλησιέστερο Data Center εντός του δικτύου κορμού των υπηρεσιών. Η επιλογή πολλών διαφορετικών παρόχων στις επιμέρους συνδέσεις WAN που χρησιμοποιούνται διασφαλίζει την αξιοπιστία της λύσης Speedcom VPN MPLS, αφού ακόμα και αν μία επιμέρους σύνδεση σταματήσει να λειτουργεί,  η υπηρεσία δεν θα διακοπεί.

Ιδανική λύση για δικτύωση απομακρυσμένων σημείων της επιχείρησή σας και ταυτόχρονα ανταγωνιστική λύση σε σύγκριση με παραδοσιακές υπηρεσίες διασύνδεσης όπως το MPLS οι οποίες προσφέρονται σε αρκετά υψηλό κόστος.